Általános Szerződési Feltételek

Bevezetés

Az http://uzletitervek.hu weboldalt (a továbbiakban: weboldal) a Sikeronline Kft. (7632 Pécs, Szövetség u. 3.; a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti. A weboldal tartalma nem minősül ajánlatnak, az ott szereplő termékek tekintetében a megrendelő által leadott megrendelés minősül annak. A megrendelések visszaigazolásával a felek között kötelező érvényű adásvételi szerződés jön létre a megrendelésben szerelő termékek tekintetében.

Termékkínálat

A weboldalon Szolgáltató által különböző webes és offline forrásokból összegyűjtött, szükség esetén magyar nyelvre lefordított és egy cikkben összegzett, megvalósított és megvalósítás alatt álló üzleti ötletek találhatóak, amelyek témakörönként csoportosítva olvashatóak.

A termék kiválasztása

A vásárlónak az ingyenes regisztrációt követően lehetősége van választani a weboldal szolgáltatási csomagjai közül. A vásárló a kiválasztott csomag leírását megtekintheti, átolvashatja annak pontokba szedett ismertetőjét. Vásárlási szándéka esetén a megvásárolni kívánt terméket PayPal online fizetéssel vagy bankszámlára utalással/befizetéssel egyenlíthet ki.

(1) A PayPal fizetési opció esetén a megvásárolni kívánt csomag leírása alatt található „Buy Now” gomb megnyomásával a Szolgáltató PayPal fizetési felületén megtalálja a vásárlás során kiválasztott csomagot, valamint a számla végösszegét. Itt leellenőrizheti rendelése helyességét, különös tekintettel az árra és a választott csomagra, amelyet igény szerint módosíthatnak, javíthatnak is. A fizetési felület automatikusan véglegesíti a rendelés végösszegét.

(2) A bankszámlára utalás/befizetés opció esetén az átutaláshoz/banki befizetéshez szükséges űrlap kitöltése utolsó lépéseként a megvásárolni kívánt csomagot kiválasztja a legördülő menüben. A megrendelés visszaigazoló e-mailjében megtalálja a vásárlás során kiválasztott csomagot, valamint a számla végösszegét is. Itt leellenőrizheti rendelése helyességét, különös tekintettel az árra és a választott csomagra, melyet igény szerint módosíthatnak, javíthatnak is egy újabb megrendelés rögzítésével. A fizetés ebben az esetben megrendelő által történik bankszámlára utalással vagy befizetéssel.

A rendelés elküldése

Ha megfelelőnek tartja a fizetési felületen olvasható csomagot, leellenőrizte a végösszeget és úgy döntött, hogy meg szeretné vásárolni azt, akkor válassza ki a fizetési módot és egyszerűen kattintson a “Pay” vagy a „Log in” gombra, vagy rendezze a csomag árát bankszámlára utalással vagy befizetéssel, a fizetési módjának megfelelően.

Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a weboldalon a csomagok megnevezése alatt talál. Az árak bruttó árak, az áfa-t tartalmazzák.

A rendelések feldolgozása

A rendelések feldolgozása azonnal megtörténik.

Adatbeviteli hibák javításának lehetősége

Az adatbeviteli hibák javítására a fizetési módjának megfelelően a “Pay” vagy a „Log in” gomb megnyomása előtt van lehetősége.

Visszaigazolás

Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről és a rendelés feldolgozásáról. Telefonos egyeztetés esetén hívja az ügyfélszolgálatot vagy az e-mailben található telefonszámok bármelyikét.

Fizetési feltételek

Weboldalunkon bankkártyás fizetésre és banki átutalásra vagy befizetésre van lehetőség.

Elállási jog

A megrendelő a szerződéstől 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a termékcsomaghoz való hozzáférését elektronikus úton megkapta. Szolgáltató köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket, jelen esetben ez 0 forint. A megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli. Ha az elállási jog alapját képező csomag kreditjei nincsenek száz százalékosan megrendelő birtokában, mert abból akár csak egy kreditet is felhasznált, azaz a szolgáltatást igénybe vette, akkor elállási jogát nem gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Megrendelés módosítása, törlése

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó weboldal szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az illetékes munkatárs felé. Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek. Az eladó a rendelés teljesítését egy zárt szoftver segítségével azonnal végrehajtja, így megrendelőnek ezután már csak személyesen vagy a “Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására. A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában, e-mailben kerülhet sor Ügyfélszolgálat e-mail címe: info@uzletitervek.hu

Egyéb vegyes rendelkezések

Az e-mailben küldött kérdésekre, reklamációra 1 munkanapon belül választ adunk. Minden egyéb itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv és a vonatkozó jogszabályok előírásai az irányadók. Felek a vitás ügyek esetére, amelyek közös megegyezéssel nem kezelhetőek, kitűzik a Pécsi Járásbíróság illetékességét.

Jogorvoslat

A megrendelő panaszával, jogorvoslati igényeivel az alábbi hatóságokhoz fordulhat: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (www.nfh.hu)